fbpx
Sikker betaling
Grønne juicer

 

Velkommen til det grønne univers

SÅ ER BLACK FRIDAY 2023 LANDET PÅ VORES WEBSHOP

Trænger du til en pause fra hverdagens til tider tunge og forarbejdede fødevarer og til et kærligt skub i den grønnere retning? - Så er vores juicer måske lige noget for dig.

På siden her, finder du de mest vanvittige pakkeløsninger, hvor du sparer mere end 50%. Det er slowjuice og gaveregn på Black Friday. Pakkerne du ikke må gå glip. Du kan købe dem, sendt på valgfri dato

PAKKERNE KAN OGSÅ BENYTTES SOM GAVER TIL JUL ELLER ADVENT!

Black Friday Pakker

Hos Restart Juice laver vi koldpresset slowjuice som juicekur. Vi anvender kun kvalitetsråvarer og nøje udvalgte opskrifter i vores juicekure. Det er for at sikre dig det mest effektive og optimale forløb, samt gøre hverdagen en smule grønnere og nemmere for dig.

I hver af vores juicekure finder du massere af frugt og grønt. Der er min. 600 g frugt og grønt i hver juice, og typisk over 60% grønt. På den måde sikrer vi, at du kan booste din hverdag og give dit liv et kærligt skub i den grønne retning. Her på webshoppen kan du købe en juicekur eller enkelte juicer. Du kan også prøve vores slowjuice abonnement. Hvert kit er sammensat på en måde, så det har en funktion og længde, som skal være med til at gøre din kur mest effektiv som muligt. Hvis du vil læse mere om vores juicekur, kan du gøre det her.

TOP