Sådan gør du:
Pluk kyllingen i grove stykker og stil den til side. Bland alle ingredienser til dressingen og vend agurketern, kapers og kylling heri. Smag gerne dressingen til med lidt ekstra salt, peber og evt. akaciehonning.
Server f.eks. hønsesalaten ovenpå lidt ristet rugbrød eller på en sprød salat.
Den skønneste hønsesalat til påskefrokosten (2 pers.)
Frokost -Tilberedningstid 20 min.
(kan også nydes til aftensmad, ovenpå en sprød salat)
• 1 afkølet kyllingefilet, stegt eller kogt
• 2 spsk. kapers (kan undlades)
• 2 syltede drueagurker, skæres i tern
Dressing:
• 1 spsk. drueagurk saft
• 1 stor spsk. cremefraiche, 9 %
• ½ tsk. dijonsennep
• Salt og peber efter smag
• 1 spsk. purløg, finhakket
• 1 spsk. persille, finhakket