Sådan gør du:
Blend alle dine ingredienser til chokoladekagen i en blender eller foodprocessor, så du får en nogenlunde ensartet masse. Hæld dejen op i et dybt ildfast fad (25 x 25 cm), som du har beklædt med bagepapir. Bag chokoladekagen ved 180 grader i 35-40 minutter eller til den er gennembagt.
Glutenfri chokoladekage (8 pers.)
• 6 æg
• 275 g dadler
• 2 bløde bananer
• 250 g mandelmel (du kan lave din egen mandelmel ved at finblende dine mandler i en minihakker eller købe den færdig)
• 8 spsk. kakaopulver
• Vaniljekorn fra 2 vaniljestænger
• 4 spsk. kokossukker
• 1 spsk. bagepulver
• 1 spsk. HUSK
Topping:
•Frugt eller bær.
Tip: Server f.eks. en lækker vaniljeskyr til din chokoladekage. Bland 4 spsk. skyr med vaniljekorn fra 1 vaniljestang og ½ spsk. agavesirup.