fbpx
Sikker betaling
Grønne juicer
Hjemmelavede påskeæg med peanutbutterknas (ca. 12 stk.)

 

Sådan gør du:

Hæld alle ingredienserne til dit peanutbutterknas over i en minihakker og blend det hele. Konsistensen må gerne være lidt rustik. Hvis massen føles for fast og din minihakker har svært ved at blende det hele, kan du altid tilføje lidt ekstra vand.
Smelt chokoladen over et varmt vandbad, og brug ventetiden på at lave dine påskeæg. Rul marcipanen til en pølse og skær denne i 12 lige store stykker. Tag et stykke marcipan og tryk det fladt med dine hænder. I midten placerer du 1 teskefuld peanutbutterknas, hvorefter du samler alle ender på marcipanen. Tril marcipanen med dine hænder, så den får form som et æg.
Vend påskeæggene i den smeltede chokolade. Læg dem på en stor flad tallerken, beklædt med bagepapir.
Pynt påskeæggene med dine forskellige lækre toppings muligheder. Kom påskeæggene på køl i ca. ½ time inden servering.

Hjemmelavede påskeæg med peanutbutterknas (ca. 12 stk.)

Tilberedningstid 40 min.

• 2 portioner marcipan, find opskriften her eller køb den færdig

Peanutbutterknas:
•2 spsk. peanutbutter
•Vaniljekorn fra 1 vaniljestang
•20 tørristede mandler
•1 spsk. akaciehonning
•1-2 spsk. vand

Topping:
•150 g mørk chokolade, mindst 70 % kakaoindhold
•Pynt med eksempelvis finhakkede mandler, lakridspulver og frysetørrede bær

TOP