fbpx
Sikker betaling
Grønne juicer
Honning og karryristet spidskål med quinoa (2 pers.)

 

Sådan gør du:

Brænd din karry af i lidt olivenolie i en wok, men pas på den ikke brænder på. Tilsæt herefter honning og rør det hele godt sammen. Hæld spidskål og peberfrugt ned i din wok og tilbered det i ca. 2-3 minutter eller til spidskålen har fået en flot gylden farve og er faldet lidt sammen. Tilsæt den kogte quinoa og de rå æg og vend det hele godt sammen. Efter små 5 minutter kan du smage retten til med lidt ekstra karry, salt og friskværnet peber.
Hvis du ønsker retten lidt ekstra sprød, kan du altid blande lidt ekstra finsnittet spidskål i helt til sidst!

Honning og karryristet spidskål med quinoa (2 pers.)

Aftensmad -Tilberedningstid 25 min.
(kan også nydes kold dagen efter til madpakken)

• Olivenolie til stegning
• 1½ spsk. karry (du bestemmer selv styrken)
• 2 tsk. honning, her kan du også anvende agave
• 3/4 spidskål, groft snittet (du kan også bruge hvidkål)
• 1-2 røde peberfrugter, i skiver
• 1,5 dl quinoa (koges som anvist på emballagen)
• 3 æg
Salt og friskkværnet peber efter smag

TOP