Giv din krop et grønt boost 
 med de lækre Restart Juicer

 

Trænger du til en pause fra hverdagens til tider tunge og forarbejdede fødevarer og til et kærligt skub i den grønnere retning - Så er vores juicer måske lige noget for dig.

Juicerne i Restart Juice Kittet er sammensat af nøje udvalgte råvarer og indeholder udelukkende frugt og grønt. Grøntsagerne er i højsædet og alle juicerne indeholder over 50% grøntsager. 

juice kur

Hvad får du i et 3 dags Restart Juice Kit?

Juicer til 3 dage:

  • 12 flasker slowjuice á 500 ml. pr. stk.
  • 3 raw kakao med mandel-kokosvand á 500 ml. pr. stk.
  • 3 fermenteret shot á 60 ml. pr. stk.
  • 1 økologisk citron

Restart Juicerne består af 100 % naturlig koldpresset slowjuice og mandelmælk, der hverken tilsat E-numre eller tilsætningsstoffer. Råvarerne er nænsomt bearbejdet og juicerne er ligesom mandelmælken ikke varmebehandlet. Dette betyder at holdbarheden er begrænset og du skal derfor senest begynde at nyde juicerne dagen efter modtagelsen.

 

Lidt ekstra lækkerier der gør dit Restart Juice forløb helt perfekt:

Pukka Cleanse Te og Matcha Te
Ny kostplan med en lækker 4 dages POWERFOOD plan, til dig der ønsker at fortsætte på den grønne bølge efter dit juice forløb

Sådan ser 1 Restart Juice dag ud!

01

Fermenteret shot up

Start dagen ud med et power shot, -en fermenteret juice som udelukkende består af rød spidskål, gulerod, æble, citron, gurkemeje, havsalt og vand. En lille hidsig sag, som får smilebåndet frem!

02

Citron-vand

Efter dit fermenterede shot presser du en citron i 1/2 liter vand, -det kan både være varmt og koldt. Således er du fra starten af dit juiceforløb allerede godt med på væskevognen.

03

Mango mania -
Indtages mellem kl. 07 og 09

Mango er en morgenmadsfavorit hos mange, og det er der naturligvis tænkt over. Din morgenmads-juice er derfor lavet på mango, gulerod, appelsin, grape, citron og ingefær. -En sød og forfriskende juice som på samme tid også mætter godt.

04

Mr. Green
- Indtages mellem kl. 10 og 11

Slå den lille sult inden frokosten ned med denne grønne herre. Han består af fennikel, ananas, agurk, spinat, citron, mynte og den populære matcha. Matcha-teen giver juicen hér et lækkert grønt boost!!

05

Acai booster
- Indtages mellem kl. 12 og 14

Din “frokost” er lavet af gulerod, ananas, rødbede, citron og det lækre lille acai-bær, som vokser dybt inde i amazonas regnskove. Smagen er sød og samtidig frisk -her får du en lækker, frisk og mættende juice.

06

Oh happy day
- Indtages mellem kl. 15 og 16

Din eftermiddags-treat er et lækkert alternativ til den ellers meget kendte klassiker; kakaomælk! Den består af mandler, kokosvand, agave sirup, raw kakao og havsalt. Agave sirup og mandler giver din lækre snack sødme og gør den lækker cremet, -perfekt til sukkergrisen!

07

Power roots
- Indtages mellem kl. 17 og 19

Dagens sidste juice - og derved din aftensmad, er kraftfuld i både farve og smag. Den består af sød kartoffel, gulerod, appelsin, æble, rødbede, citron og ingefær. Rodfrugterne giver en god mæthed, mens frugterne sørger for sødme og syrlighed.

Husk også at nyde din Pukka Cleanse Te og Pukka Matcha Te, du bestemmer selv hvornår.

Hvordan bestiller du dit Restart Juice kit?

 

Vi producerer vores lækre juicer hver mandag og sender til dig samme dag, så du allerede om tirsdagen kan starte din juicekur. Vores juicer indeholder kun frisk frugt og grønt, så hvis du ikke drikker dine juicer senest lørdag, anbefaler vi at du kommer dem på frost (i op til 4 uger) og lader dem tø op i køleskabet dagen før.

Afhentning direkte hos producenten:

 

Vil du afhente dine juicer direkte hos os i stedet, kan de afhentes mandag efter kl 16, på vores adresse Gejlhavegård 15, 6000 Kolding.

Det bedste af alt :-)

 

Gentagne gange vender vores seje Restart Juice kunder tilbage med gode erfaringer.

Nogle har været ramt af lidt symptomer, typisk hovedpine og nedsat energiniveau, som er meget almindeligt når fx koffein og hurtige kulhydrater fjernes fra kosten. Men forløbet har gjort flere mere bevidste omkring deres spisevaner og givet dem en øget motivation til en sundere livsstil, hvor frugt og grønt er en naturlig og stor del af kosten. Og lige præcist det er målet med Restart Juice Kittet!

TOP