fbpx
Sikker betaling
Økologiske juicer
Tlf.: +45 71 96 16 95

Giv din krop et grønt boost
med de lækre Restart Juicer

Nu har vi gjort det endnu nemmere for dig at hoppe på den grønne bølge!
Alle vores juicer har nemlig fået længere holdbarhed, hvilket betyder at du kan juice lige når du vil og hvor du vil.
Bare rolig vores juicer er fortsat uden nogen former for tilsætningsstoffer og de er heller ikke varmebehandlet.
Vi har i stedet givet dem en kærlig HPP behandling, hvilket betyder at de er pakket under tryk, og derfor fjernes ilten, som giver juicerne en længere holdbarhed uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Det betyder at du nu kan få glæde af dine friske juicer i op til 14 dage fra modtagelsen 🙂

Hvad får du i et 3 dags Restart Juice Kit?

Juicer til 3 dage:

  • 15 flasker slowjuice á 330 ml. pr. stk.
  • 3 raw kakao med mandel-kokosvand á 330 ml. pr. stk.
  • 3 Ingefær-æblecider shot á 60 ml. pr. stk.
  • 1 økologisk citron fra Freshland

Restart Juicerne består af 100 % naturlig koldpresset slowjuice og mandeldrik, der hverken tilsat E-numre eller tilsætningsstoffer. Råvarerne er nænsomt bearbejdet og juicerne er ikke varmebehandlet.

Lidt ekstra lækkerier der gør dit Restart Juice forløb helt perfekt:

Ny kostplan med en lækker 4 dages POWERFOOD plan, til dig der ønsker at fortsætte på den grønne bølge efter dit juice forløb

Sådan ser 1 Restart Juice dag ud!

01

Shot up

Vores nyeste skud på stammen! Start dagen ud med et power shot, som udelukkende består af æble, citron, ingefær og æblecidereddike. En lille hidsig sag, som får smilebåndet frem!

02

Citron-vand

Efter dit shot presser du en citron i 1/2 liter vand, -det kan både være varmt og koldt. Således er du fra starten af dit juiceforløb allerede godt med på væskevognen.

03

Mango mania -
Indtages mellem kl. 07 og 09

Mango er en morgenmadsfavorit hos mange, og det er der naturligvis tænkt over. Din morgenmads-juice er derfor lavet på gulerod, appelsin, æble, grape, mango, citron og ingefær. -En sød og forfriskende juice som på samme tid også mætter godt.

04

Mr. Green
- Indtages mellem kl. 10 og 11

Slå den lille sult inden frokosten ned med denne grønne herre. Han består af æble, agurk, fennikel, ananas, spinat, citron, mynte og den populære matcha. Matcha-teen giver juicen hér et lækkert grønt boost!!

05

Acai booster
- Indtages mellem kl. 12 og 14

Din “frokost” er lavet af gulerod, æble, rødbede, ananas, citron og det lækre lille acai-bær, som vokser dybt inde i amazonas regnskove. Smagen er sød og samtidig frisk -her får du en lækker, frisk og mættende juice.

06

Oh happy day
- Indtages mellem kl. 15 og 16

Din eftermiddags-treat er et lækkert alternativ til den ellers meget kendte klassiker; kakaomælk! Den består af mandeldrik, vand, raw kakao, kokosvand, agave sirup og havsalt. Agave sirup og mandler giver din lækre snack sødme og gør den lækker cremet, -perfekt til sukkergrisen!

07

Soup it
- Indtages mellem kl. 17 og 19

Velkommen til endnu en nyhed, "suppen" vi alle længe har ventet på. Soup it består af gulerødder, rød peberfrugt, græskar, citron, ingefær og chili. Den er koldpresset ligesom alle de andre Restart juicer og kan både nydes kold og varm. For at give suppen lidt mere fylde, har vi vedlagt små rå grøntsagstern bestående af rødløg, gulerod og pastinakker. Svits disse et par minutter i lidt olivenolie i en gryde, tilsæt herefter din juice og til sidst et drys urtesalt. Efter ganske få minutter er din raw soup nu klar til at blive nydt.

08

Power roots
- Indtages mellem kl. 20 og 22

Dagens sidste juice - og dermed din aftensnack, er kraftfuld i både farve og smag. Den består af gulerod, æble, applesin, sød kartoffel, citron, rødbede og ingefær. Rodfrugterne giver en god mæthed, mens frugterne sørger for sødme og syrlighed.

Hvordan bestiller du dit Restart Juice kit?

Vi producerer vores lækre Restart juicer hver uge, hvilket betyder at de er helt friske når du modtager dem.
For at du kan have længere glæde af vores økologiske slowjuicer, har vi nu som noget nyt, givet dem en kærlig HPP (High press production) behandling, hvilket betyder at dine juicer har en holdbarhed i op til 14 dage fra modtagelsen.

Vi sender fortsat hver mandag hvilket betyder at du modtager dine juicer leveret direkte til din dør fra Xpressen mellem klokken 8-18.

Afhentning direkte hos producenten:

Vil du afhente dine juicer direkte hos os i stedet, kan de afhentes mandag mellem kl 16-17, på vores adresse Gejlhavegård 15, 6000 Kolding.

Det bedste af alt :-)

 

Gentagne gange vender vores seje Restart Juice kunder tilbage med gode erfaringer.

Nogle har været ramt af lidt symptomer, typisk hovedpine og nedsat energiniveau, som er meget almindeligt når fx koffein og hurtige kulhydrater fjernes fra kosten. Men forløbet har gjort flere mere bevidste omkring deres spisevaner og givet dem en øget motivation til en sundere livsstil, hvor frugt og grønt er en naturlig og stor del af kosten. Og lige præcist det er målet med Restart Juice Kittet!

TOP