fbpx
Sikker betaling
Grønne juicer

Kundeklubben

Velkommen til Restart Juice's VIP kundeklub

TAK!

Så er vi endelig ved at være på plads, med Danmarks skønneste og mest farverige Kunde Klub, men først og fremmest vil vi sige et stort TAK til dig, for din kæmpe opbakning, du er nemlig med til at gøre en forskel, så vi kan holde hjulene kørende i vores lille farverige Juice Univers.

Her i klubben vil jeg dele min store passion med dig –en god portion grønhed serveret på en nem, lækker og farverig manér, –uden løftet pegefinger!

Sundhed handler om balance, om at tilføre kroppen et væld af funktionelle næringsstoffer. Ærlig mad din krop kan genkende og omsætte, mad der får dig til at strutte af god energi.

Jeg vil dele ud af mine tanker, oplevelser, ideer og et hav af sunde og næringsrige opskrifter. Opskrifterne kan bruges som et godt redskab til at booste vægttabet, gavne din fordøjelse og dit energiniveau og naturligvis af dig, der ønsker et sundere liv.

Hvem er Restart Juice?

Restart Juice er ejet og stiftet af mig, Pia Thau, som er uddannet Bachelor i Ernæring og Sundehed, med speciale i Ernæring og Sundhed. Heraf min kæmpe passion for lækker, simpel og grøn mad, der kan gøre din hverdag en anelse lettere og meget mere grøn. Som selvstændig og efterhånden 13 års erfaring indenfor sundhedsområdet, -jeg har nemlig både praktiseret som kostvejleder i over 10 år, skabt et lækkert sundheds univers, kaldet Fit Nu med den tidligere bokser Mikkel Kessler og den tidligere håndbold spiller Louise Spellerberg, samt mit virke hos discount kæden Kiwi, hvor jeg havde den fornemmeste opgave at løfte hele deres grønne sundheds profil, så det danske folk kunne blive lidt grønnere uden en løftet pegefinger.

Fra kostvejledning, til over 1000 opskrifter, 3 bøger, TV tid og et utal af andre spændene projekter, har jeg nu kastet min kærlighed over det spændene Restart Juice univers, som jeg allerede nu kan røbe, ikke kun kommer til at indeholde juice, men også en række andre spændene og funktionelle produkter, som lurer lige om hjørnet, så glæd dig.

Ideen bag kundeklubben

Restart Juice er for mig et positivt ord, som betyder at genstarte, -trække stikket, tænke på dig selv og dine kære, ganske enkelt gøre noget godt for dig selv og dem du holder af. Det vil jeg derfor være dig behjælpelig med, og derfor har jeg netop skabt denne kundeklub særligt til dig, -som lige nu blot er en spæd start på et KÆMPE lækkert grønt univers, som både rummer opskrifter, spændene tip og tricks til en nemmere hverdag, madvideoer, nye spændene produkter, formidable rabatter og nyheder, ALT sammen samlet under et tag, udviklet af mig, kombineret med en masse spændene samarbejdspartnere.

TOP