fbpx
Sikker betaling
Grønne juicer
Laktosefri spreads

 

Sådan gør du:

Hjemmelavet peanutbutter (4 pers.)
Peanuts blendes i en minihakker/foodprocessor med en kraftig motor i ca. 5-10 minutter. Tilsæt herefter akaciehonning og blend igen i et par minutter. Tynd evt. op med lidt vand, hvis du ønsker en mere blød konsistens.

Opbevarer dit peanutbutter på køl i en lille skål, med et stykke folie henover.    
Da peanutbutter bliver lidt hård i konsistensen, kan det være en god idé enten at give den en hurtig tur i mikroovnen (bare 30 sekunder) eller sætte den i et varmt vandbad, lige før du serverer den.

Hjemmelavet mandelsmør med kanelsmag (4 pers.)
Mandlerne blendes i en minihakker/foodprocessor med en kraftig motor i ca. 5-10 minutter. Tilsæt akaciehonning og kanel og blend igen i et par minutter. Tynd evt. op med lidt vand, hvis du ønsker en mere blød konsistens.

Opbevarer din mandelsmør på køl i en lille skål, med et stykke folie henover.    

Da mandelsmør bliver lidt hårdt i konsistensen, kan det være en god idé enten at give den en hurtig tur i mikroovnen (bare 30 sekunder) eller sætte den i et varmt vandbad, lige før du serverer den.

Hjemmelavet kokossmør med vaniljesmag (4 pers.)
Kokosmel blendes i en minihakker/foodprocessor med en kraftig motor i ca. 10 minutter (det tager sin tid, men resultatet bliver super lækkert). Tilsæt herefter akaciehonning, vanilje og vand og blend igen i et par minutter.

Opbevarer din kokossmør på køl i en lille skål, med et stykke folie henover. Da kokossmør bliver meget hårdt i konsistensen, kan det være en god idé enten at give den en hurtig tur i mikroovnen (bare 30 sekunder) eller sætte den i et varmt vandbad, lige før du serverer den.

Laktosefri spreads
Laktosefri/vegetar/glutenfri: Tid 15 min.

• Hjemmelavet peanutbutter (4 pers.)
• 2 dl ristede peanuts (de må godt være saltet)
• 1 spsk. akaciehonning
• Evt. lidt vand til at tynde op med

Hjemmelavet mandelsmør med kanelsmag (4 pers.)
• 150 g ristede mandler (blendes når de er afkølet)
• 1-2 spsk. akaciehonning (kan undlades)
• ½ tsk. kanel
• Evt. lidt vand til at tynde op med

Hjemmelavet kokossmør med vaniljesmag (4 pers.)
• 100 g kokosmel
• 1-2 spsk. akaciehonning (kan undlades)
• Vaniljekorn fra 1 vaniljestang
• ½-1 dl vand (for en tyndere og mere cremet konsistensen)

TOP