fbpx
Sikker betaling
Grønne juicer

Før dit Restart Juiceforløb

For at mindske nogle af de ubehagelige symptomer, som du kan komme til at opleve under Restart Juiceforløbet, kan det være gavnligt 2-3 dage op til dit forløb at skære ned på følgende eller helt fjerne det fra din kost:

  1. Kaffe og koffeinholdige drikke

  2. Alt sukker, slik, chokolade, kage og sodavand

  3. Hvidt brød, pasta og ris

  4. Meget af det forarbejdede mad der indeholder tilsætningsroffer, farvestoffer m.m. f.eks: færdigretter og fastfood

Et godt tip er også at skrue op for dit væskeindtag, så du stille og roligt kan tilvende din krop til de større mængder væske, som du kommer til at indtage under juice forløbet.

Da det er koldpresset slowjuice uden nogen form for pasteurisering, er holdbarheden max. 14 dage fra afhentningstidspunktet. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, og de skønne Restart Juice er selvfølgelig Pakket og klar til når du henter dem. Vi producerer dine juice hver uge fra mandag til onsdag, hvorefter de sendes til HPP behandling. Ved forsendelse modtager du dine Restart Juicer efter deres HPP behandling.

OBS! Det er vigtigt, at du starte op på dit juiceforløb dagen efter modtagelse så du kan nå at drikke Restart Juicerne inden holdbarhedens udgang.

Under dit Restart Juiceforløb

Mange vil opleve et nedsat energiniveau og hovedpine, og nogle oplever også at få kvalme. I sjældne tilfælde har jeg hørt, at nogle er blevet ramt af migræne og opkast, men typisk er det personer, som i forvejen lider af migræne. Symptomerne mærkes for det meste kun de første dage.

Så anbefaler vi dig at skrue op for vandet, og hvis du har mulighed for det, så tag endelig et lille hvil. Hvis dine symptomer ikke fortager sig og bliver uudholdige, så indtag gerne lidt bær, avokado og nogle af de skønne supper, som du finder i kostplanen. Kostplanen får du tilsendt ved bestilling af dine Restart Juicer.

Et andet alternativ kunne være at nyde de resterende juicer som et tilskud, -en form for supplement til din sunde kost. For os er det vigtigt, at du får en positiv oplevelse, og fordi du ikke gennemførte dit juiceforløb 100 % denne gang, er det jo ikke ensbetydende med, at du ikke har fået en masse ud af forløbet og de lækre Restart Juicer du har indtaget. Hvem ved, måske lykkes det dig næste gang :-) 

Bevægelse gør godt. Undlad dog at træne hårdt og for lange træningspas, da det stresser kroppen unødigt og kræver for meget energi. Nyd i stedet det velfortjente break og gør i stedet brug af lange gå- og cykelture, lidt let løb og yoga.

Efter dit Restart Juiceforløb

Her har vores ernæringsekspert Pia Thau selvfølgelig udviklet en skøn 4 dages kostplan, som giver dig de bedste forudsætninger for at fortsætte på den grønne bølge. Hvis du ikke kan følge den f.eks. på grund af nogle planlægningsmæssige udfordringer, så anbefaler vi dig fortsat at have fokus på en masse væske, gerne minimum 2 liter dagligt. Væsken, som du indtager, kan komme fra vand, gerne med en masse citrusfrugter, fra en lækker grøn juice og/eller skønne urteteer. Start desuden din morgen skånsomt med en lækker frugtsalat toppet med nødder, kerner og frø. Frokost og aftensmad kan f.eks. bestå af lette salater og supper.

Normalt anbefaler vi et forløb 2 gange om året, men de fleste bliver så glade for at ”juice”, at de har lyst til at gøre det hyppigere. Det kunne f.eks. være 1 gang i kvartalet eller bare en enkelt juicedag om måneden, eller f.eks. en mandag efter weekendens strabadser :-)

Vi gør selv brug af de lækre Restart Juicer hver eneste dag. De fungerer godt som et lækkert grønt tilskud i en travl hverdag.

Generelt

De lækre slowjuicer indeholder intet andet end 100 % naturlige og rene råvarer. Vi har skruet ekstra op for det grønne, typisk indeholder vores juicer nemlig mellem 50-60% grønt.

Vidste du godt at en avokaco indeholder flere kalorier end en marsbar, men hvad er egentlig sundest?? Det hersker der vist ingen tvivl om. Vi tæller ikke kalorier, men derimod næringsstoffer, -og går hermed langt mere op i næringsstoffernes funktionalitet. 

Som ammende, er det vigtigt, at du er i energibalance og får de næringsstoffer, som din krop har brug for.

Juicerne kan dog fint benyttes som et godt supplement ved siden af din sunde kost.

Da Restart Juicerne udelukkende består af 100 % naturlige ingredienser og ikke har været igennem en pasteurisering, er de meget skrøbelige. Det er derfor vigtigt, at du opbevarer dem på køl, husk at ryste dem godt, før de nydes. Hvis du tager juicerne med dig på farten, vil vi råde dig til at anskaffe en køletaske og køleelement, da de er meget skrøbelige overfor varme.

Du kan ændre i dine juicer i din valgte juicekasse ved at logge ind på din brugerkonto og gøre følgende: 

  • Gå ind under “abonnementer”

  • Tryk på dit abonnement og vælg "skift abonnement"

  • Følg processen

(Bemærk at ændringer i dine juicer skal ske senest 2 dage før levering)

Du kan opdatere dine personlige oplysninger ved at gå ind på din brugerkonto, og gøre følgende: 

Gå ind under “Kontoinformationer” og indtast dine nye oplysninger og tryk på “Gem ændringer”

Klik på “Log-In” og klik derefter på “glemt adgangskode” 

Vi sender dig straks en mail med et link, som giver dig mulighed for at opdatere din adgangskode.

(Hvis du ikke modtager en mail, kan der være fejl i din mailadresse, eller den kan være endt i spam. Kontakt os direkte hvis dette er tilfældet.) 

Ønsker du et helt andet abonnement, hvor du får færre eller flere juicer, eller andre leverancer i forhold til det du modtager nu, så gå under “Min konto” --> "Abonnementer" og klik på “Skift abonnement”

Gå ind under “Min konto” og klik på “Abonnementer. Derefter kan opsige dit abonnement derinde.

Du kan til hver en tid opsige dit abonnement med løbende måned. 

Du kan pause dit abonnement op til 6 måneder. Der skal du blot skrive en mail til os.

TOP