Ofte stillede spørgsmål

Før dit Restart Juiceforløb

For at mindske nogle af de ubehagelige symptomer, som du kan komme til at opleve under Restart Juiceforløbet, kan det være gavnligt 2-3 dage op til dit forløb at skære ned på følgende eller helt fjerne det fra din kost:

  1. Kaffe og koffeinholdige drikke

  2. Alt sukker, slik, chokolade, kage og sodavand

  3. Hvidt brød, pasta og ris

  4. Meget af det forarbejdede mad der indeholder tilsætningsroffer, farvestoffer m.m. f.eks: færdigretter og fastfood

Et godt tip er også at skrue op for dit væskeindtag, så du stille og roligt kan tilvende din krop til de større mængder væske, som du kommer til at indtage under juice forløbet.

Nu har vi gjort det endnu nemmere for dig at hoppe på den grønne bølge!
Alle vores juicer har nemlig fået længere holdbarhed, hvilket betyder at du kan juice lige når du vil og hvor du vil.
Bare rolig vores juicer er fortsat uden nogen former for tilsætningsstoffer og de er heller ikke varmebehandlet, og består stadigvæk af de skønneste økologiske koldpressede råvarer.
Vi har i stedet givet dem en kærlig HPP behandling, hvilket betyder at de er pakket under tryk, og derfor fjernes ilten, som giver juicerne en længere holdbarhed uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Det betyder at du nu kan få glæde af dine friske juicer i op til 14 dage fra modtagelsen 🙂

Under dit Restart Juiceforløb

Mange vil opleve et nedsat energiniveau og hovedpine, og nogle oplever også at få kvalme. I sjældne tilfælde har jeg hørt, at nogle er blevet ramt af migræne og opkast, men typisk er det personer, som i forvejen lider af migræne. Symptomerne mærkes for det meste kun de første dage.

Så anbefaler vi dig at skrue op for vandet, og hvis du har mulighed for det, så tag endelig et lille hvil. Hvis dine symptomer ikke fortager sig og bliver uudholdige, så indtag gerne lidt bær, avokado og nogle af de skønne supper, som du finder i kostplanen. Kostplanen får du tilsendt ved bestilling af dine Restart Juicer.

Et andet alternativ kunne være at nyde de resterende juicer som et tilskud, -en form for supplement til din sunde kost. For os er det vigtigt, at du får en positiv oplevelse, og fordi du ikke gennemførte dit juiceforløb 100 % denne gang, er det jo ikke ensbetydende med, at du ikke har fået en masse ud af forløbet og de lækre Restart Juicer du har indtaget. Hvem ved, måske lykkes det dig næste gang 🙂 

Bevægelse gør godt. Undlad dog at træne hårdt og for lange træningspas, da det stresser kroppen unødigt og kræver for meget energi. Nyd i stedet det velfortjente break og gør i stedet brug af lange gå- og cykelture, lidt let løb og yoga.

Efter dit Restart Juiceforløb

Her har vores ernæringsekspert Pia Thau selvfølgelig udviklet en skøn 4 dages kostplan, som giver dig de bedste forudsætninger for at fortsætte på den grønne bølge. Hvis du ikke kan følge den f.eks. på grund af nogle planlægningsmæssige udfordringer, så anbefaler vi dig fortsat at have fokus på en masse væske, gerne minimum 2 liter dagligt. Væsken, som du indtager, kan komme fra vand, gerne med en masse citrusfrugter, fra en lækker grøn juice og/eller skønne urteteer.

Start desuden din morgen skånsomt med en lækker frugtsalat toppet med nødder, kerner og frø. Frokost og aftensmad kan f.eks. bestå af lette salater og supper.

Normalt anbefaler vi et forløb 2 gange om året, men de fleste bliver så glade for at ”juice”, at de har lyst til at gøre det hyppigere. Det kunne f.eks. være 1 gang i kvartalet eller bare en enkelt juicedag om måneden, eller f.eks. en mandag efter weekendens strabadser 🙂 Vi er alle sammen forskellige og vi anbefaler derfor du prøver dig frem.

Vi gør selv brug af de lækre Restart Juicer hver eneste dag. De fungerer godt som et lækkert grønt tilskud i en travl hverdag.

Alle vores juicer bliver produceret på Witt´s professionelle slowjuicemaskine. Her får du nemlig et større udbytte af dit frugt og grønt. Forskellen ligger i selve pressemetoden. På en almindelig saftcentrifuge slynges frugt og grønt rundt ved højere omdrejninger, hvorimod man på en slowjuicemaskine kværner frugt og grønt ved færre omdrejninger, dvs. en mere skånsom proces.

Med slowjuicemaskinen opstår der betydelig mindre ilt, hvilket giver dig en mere cremet og lækker juice og rent næringsmæssigt giver den dig også en højere kvalitet. Det er især C vitamin, som er skrøbelig overfor iltning. 

De lækre slowjuicer indeholder intet andet end 100 % naturlige og rene råvarer. Vi har skruet ekstra op for det grønne, typisk indeholder vores juicer nemlig mellem 50-95% grønt.

Vidste du godt at en avokado indeholder flere kalorier end en marsbar, men hvad er egentlig sundest?? Det hersker der vist ingen tvivl om. Vi tæller ikke kalorier, men derimod næringsstoffer, -og går hermed langt mere op i næringsstoffernes funktionalitet. 

Som ammende, er det vigtigt, at du er i energibalance og får de næringsstoffer, som din krop har brug for.

Juicerne kan dog fint benyttes som et godt supplement ved siden af din sunde kost.

Da Restart Juicerne udelukkende består af 100 % naturlige ingredienser og ikke har været igennem en pasteurisering, er de meget skrøbelige. Det er derfor vigtigt, at du opbevarer dem på køl, husk at ryste dem godt, før de nydes. Hvis du tager juicerne med dig på farten, vil vi råde dig til at anskaffe en køletaske og køleelement, da de er meget skrøbelige overfor varme.