Sådan gør du:
Bland dine ingredienser til æggemassen og hæld den herefter på en varm pande, som du har dryppet med lidt olivenolie. Steg omeletten i små 10 minutter og anret herefter din topping ovenpå. Tilbered omeletten i yderlige 5-10 minutter.
Server den f.eks. til ristet rugbrød eller en farverig salat.
Omelet med grønne asparges (2 pers.)
TILBEREDNINGSTID 20 MIN.
Ingredienser:
• Lidt olivenolie til stegning
Æggemasse:
• 4 æg
• 100 g hytteost
• ½ rødløg, skåret i skiver
• 1 håndfuld persille, grofthakket
• Salt og peber efter smag
Topping:
• 10 asparges, rengjorte og skåret i grove stykker
• 5 cherrytomater, skåret i både
• 30 g pinjekerner, tørristet i lidt salt
• 20 g friskrevet parmesan