fbpx
Sikker betaling
Økologiske juicer
Tlf.: +45 71 96 16 95
Ovnbagt asparges og cherrytomater toppet med parmesan og balsamico (2 pers.)

Sådan gør du:

Anret dine asparges i et fad og top dem med cherrytomater, parmesanost, balsamico og lidt olivenolie. Krydr til sidst med lidt salt og friskkværnet peber. Tilbered retten i ovnen i 10 minutter ved 230 grader - aspargesene må meget gerne have en lækker grillede overflade. Pynt med lidt ekstra parmesanost lige før du serverer dem.

Ovnbagt asparges og cherrytomater toppet med parmesan og balsamico (2 pers.)

Ingredienser:
• 1 stort bundt grønne asparges, kogt i lidt letsaltet vand et par minutter
• 1 spsk. olivenolie
• 10 cherrytomater, skåret i halve
• 30 g revet parmesanost (gem lidt til pynt)
• 3 spsk. rød balsamico
• Salt og friskkværnet peber efter smag

TOP