Sådan gør du:
Læg kyllingelårene i et fad, smør dem med olivenolie og drys med valgfri krydderurter. Jeg brugte paprika og urtesalt. Placer dem i ovnen ved 200 grader i ca. 35-45 minutter, afhængig af størrelsen på dine kyllingeoverlår.
Hæld de frosne bønner i en stor skål sammen med olie og flagesalt. Vend det hele godt sammen. Hæld nu bønnerne ud på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag dem i ca. 45 minutter ved samme temperatur som kyllingelårene, eller til de er sprøde. Rør i bønnerne med jævne mellemrum, så de bliver godt sprøde på alle sider.
Rør alle ingredienser til avocado-dippen sammen. Smag til med salt og peber og server den sammen med dine sprøde bønnefritter og dine lækre kyllingeoverlår.
Ovnstegte Kyllingeoverlår med bønnefritter (2-3 pers.)
Aftensmad -Tilberedningstid 15 min. og ca. 45 min. i ovnen
• 4 kyllingeoverlår
• 2-3 spsk. olivenolie
• Valgfri krydderi til at krydre overlårene med
Bønnefritter:
• 1 kg frosne grønne bønner
• 4 spsk. olivenolie
• Lidt flagesalt til at krydre bønnerne med
Avocado-dip:
• 2 avocado, most
• 2 fed hvidløg, presset
• 3 spsk. cremefraiche,
• 9 %Salt og peber efter smag