Giv din krop en velfortjent pause
med de lækre Restart Juicer

 

Trænger du til en pause fra hverdagens til tider tunge og forarbejdede fødevarer og til et kærligt skub til at komme tilbage på sundhedsvognen igen? - Så er vores juicer måske lige noget for dig.

Juicerne i Restart Juice Kittet er sammensat af nøje udvalgte råvarer og indeholder udelukkende frugt og grønt. Grøntsagerne er i højsædet og alle juicerne indeholder over 50% grøntsager. Juicerne er således en god kilde til vitaminer, mineraler, kloryfyl og antioxidanter.

Hvad får du i et 3 dags Restart Juice Kit?

Juicer til 3 dage:

  • 12 flasker slowjuice á 500 ml. pr. stk.
  • 3 raw kakao med mandel-kokosvand á 500 ml. pr. stk.
  • 3 fermenteret shot á 60 ml. pr. stk.
  • 1 økologisk citron

Restart Juicerne består af 100 % naturlig koldpresset slowjuice og mandelmælk, der hverken er tilsat E-numre eller tilsætningsstoffer. Råvarerne er nænsomt bearbejdet og juicerne er ligesom mandelmælken ikke varmebehandlet. Dette betyder at holdbarheden er begrænset og du skal derfor senest begynde at nyde juicerne dagen efter modtagelsen.

Lidt ekstra lækkerier der gør dit Restart Juice forløb helt perfekt:

Pukka Cleanse Te og Matcha Te
Ecooking, er vores lille plejende skønhedskit, -ren “food for your skin”! Bestående af rensegel, ansigtscreme, stram-op kapsler, peelingmaske og en lækker multibalm
Ny kostplan med en lækker 4 dages POWERFOOD plan, til dig der ønsker at fortsætte på den grønne bølge efter dit juice forløb

Sådan ser 1 Restart Juice dag ud!

01

Fermenteret shot up

Start dagen ud med et power shot, der på grund af fermenteringen indeholder mælkesyrebakterier, som gør maven glad. Shottet består af rød spidskål, gulerod, æble, citron, gurkemeje, havsalt og vand. Lige gyldigt om du tager en enkelt dag med Restart Juice eller 3, så vil din krop have godt af den lille opkvikker inden dagens strabadser.

02

Citron-vand

Efter dit fermenterede shot presser du en citron i 1/2 liter lunken vand, -en effektiv måde at holde din krop godt hydreret.

03

Mango mania -
Indtages mellem kl. 07 og 09

Mango er en morgenmadsfavorit hos mange, og det er der naturligvis tænkt over. Din morgenmads-juice er derfor lavet på mango, gulerod, appelsin, grape, citron og ingefær. Mens mangoen og guleroden mætter, så sørger de søde og sure citrusfrugter for, at du får smidt en masse vitaminer ind på sundhedskontoen.

04

Mr. Green
- Indtages mellem kl. 10 og 11

Slå den lille sult inden frokosten ned med denne grønne herre. Han består af fennikel, ananas, agurk, spinat, citron, mynte og den populære matcha. Matcha-teen indeholder naturlige antioxidanter, vitaminer og aminosyrer, -her får du et lækkert grønt boost!!

05

Acai booster
- Indtages mellem kl. 12 og 14

Din “frokost” er lavet af gulerod, ananas, rødbede, citron og det lækre lille acai-bær, som vokser dybt inde i amazonas regnskove. Smagen er sød og samtidig frisk -her får du en lækker, opkvikkende og mættende juice.

06

Oh happy day
- Indtages mellem kl. 15 og 16

Din eftermiddags-treat er et lækkert alternativ til den ellers meget kendte klassiker; kakaomælk! Den består af mandler, kokosvand, dadler, raw kakao og havsalt. Dadler og mandler giver din lækre snack sødme og gør den lækker cremet og ligger desuden en dæmper på den søde tand.

07

Power roots
- Indtages mellem kl. 17 og 19

Dagens sidste juice - og derved din aftensmad er kraftfuld i både farve og smag. Den består af sød kartoffel, gulerod, appelsin, æble, rødbede, citron og ingefær. Rodfrugterne giver en god mæthed, mens frugterne sørger for sødme og syrlighed.

Husk også at nyde din Pukka Cleanse Te og Pukka Matcha Te, du bestemmer selv hvornår og glem endelig ikke dit lille plejende skønheds-kit fra ECOOKING

Hvordan bestiller du dit Restart Juice kit?

 

Vi producerer vores lækre juicer hver tirsdag på bestilling. For at vi kan have juicerne klar til dig, skal du bestille senest 2 dage før juicerne produceres, dvs. senest søndag (Juicerne kan være udsolgt).

Afhentning direkte hos producenten:

 

Dit Restart Juice Kit er klar til afhentning mellem kl. 16 og 17 (eller efter aftale) på Gejlhavegård 15, 6000 Kolding.
Vi sender også ud i hele landet:-) Her modtager du dit Restart Juice Kit onsdag, og du er derfor klar til at komme i gang med dit Restart Juice kit dagen efter. Husk den korte holdbarhed, så du skal altså senest i gang dagen efter du modtager dit kit.

Det bedste af alt :-)

 

Gentagne gange vender vores seje Restart Juice kunder tilbage med gode erfaringer omkring deres krop. Nogen har været ramt af udrensningsymptomer typisk hovedpine og nedsat energiniveau, som er meget almindeligt når fx koffein og hurtige kulhydrater fjernes fra kosten. Men forløbet har gjort flere mere bevidste om deres kroppe og givet øget motivation til en sundere livsstil, hvor frugt og grønt er en naturlig og stor del af kosten. Og lige præcist det er målet med Restart Juice Kittet – lysten til at genstarte kroppen og leve et liv med gode og næringsrige fødevarer.

TOP