Sådan gør du:
Lav først kødfyldet; Svits løg ternene i en gryde i lidt olivenolie. Når løgene ser gyldne ud, tilføjer du oregano og efter ganske få minutter kyllingekødet, og rører det hele godt sammen. Når kødet er gennemstegt tilsætter du peberfrugt, tomat og basilikum samt salt og peber. Lad nu det hele stå og småsimre i ca. 5 minutter. Tilsæt til sidst rød pesto og vend det hele herefter godt sammen.
Læg din halverede squash i et lille ovnfast fad, som du har smurt med lidt olivenolie og anret herefter kødfyldet ovenpå dine squashbåde. Pynt til sidst med lidt revet ost og et lille drys oregano eller basilikum og bag dem nu i ca. 10-15 minutter ved 200 grader. Server f.eks. en lækker grøn salat hertil.
Squash med kødfyld (1 pers.)
TILBEREDNINGSTID 30 MIN.
Ingredienser:
Kødfyld:
• 1/2 løg, i tern
• Olivenolie
• 1 spsk. tørret oregano
• 150 g hakket kyllingekød
• 1/2 rød peberfrugt, i tern
• 1 stor tomater, i tern
• 1 håndfuld frisk basilikum, grofthakket
• Salt og friskkværnet peber efter smag
• 1 spsk. rød pesto
Topping:
• 1-2 spsk. revet ost