fbpx
Sikker betaling
Grønne juicer
Stivelsesfri pizza med kødboller (2 pers.)

 

Sådan gør du:

Pisk æg og HUSK godt sammen med en elpisker, tilsæt dit HUSK lidt af gangen, mens du pisker. Lad dejen stå og trække i ca. 3 minutter. Fordel 2 dejklumper på en bageplade, som du har beklædt med bagepapir. Fugt herefter dine hænder med lidt vand og fordel dejen ud med dine fingre, så de ligne 2 pandekager. Bag herefter bundene i ovnen ved 150 grader i 10-15 minutter. Rør alle ingredienser til pizzasovsen sammen i en lille skål og kom den på pizzabundene. Top pizzabundene med rå oksekødsstykker, som du har trillet til små kugler samt dine grøntsager. Drys til sidst med revet ost, oregano samt lidt salt og peber. Bag de små pizzaer i ovnen ved 220 grader i ca. 10 minutter. Server de lækre, sunde pizzaer med lidt friske krydderurter på toppen.

 

Stivelsesfri pizza med kødboller (2 pers.)

Ingredienser:
Pizzabund:
• 4 æg
• 4 spsk. HUSK (loppefrøskaller)
• Salt og peber efter smag

Tomatsovs:
• 1/2 dåse tomatpure
• 2 spsk. olivenolie
• ½ spsk. oregano
• Salt og peber efter smag

Fyld:
• 150-200 g hakket oksekød (her kan også anvendes kyllingekød)
• 1 grøn peberfrugt, i skiver
• ½ rødløg, i skiver
• 2 champignon, i skiver
• ½ rød chili, i skiver (kan undlades)
• 40 g revet ost
• 1 håndfuld friske krydderurter til pynt

TOP