Sådan gør du:
Hæld alle ingredienserne i din blender. Start med æggene og tilføj herefter de resterende dele. Blend det hele i 2-3 min.
Hæld nu den cremede chokoladedej op i dine muffinsforme. Der er nok til 6 store muffins (du kan også lave små muffins, her skal du dog være opmærksom på, at de skal have mindre bagetid). Bag dem herefter ved 200 grader i ca. 30-40 min. Lad de lækre svampede muffins afkøle, før du pynter med den smeltede chokolade, de smukke bær og et lille drys guldstøv.
Note: Når du sætter tænderne i disse glutenfrie chokolade muffins, kommer du i den syvende himmel!! I de lækre muffins er der hverken gluten eller stivelse, og de er ligeledes høj på gavnlige kostfibre, der forkæler dine tarme samt proteiner, som stimulerer dit blodsukker gavnligt. Så, når du endelig sætter tænderne i noget sødt, så hvorfor ikke sætte dem i nogle funktionelle næringsstoffer samtidig.
Svampede chokolade muffins (6 stk.)
Forberedelsestid: 20 min. og 30-40 min. bagetid
Ingredienser:
• 3 æg
• 2 store bananer (200 g)
• 100 g mandelemel
• 200 g bløde dadler, uden sten (finblendes før brug)
• 2 spsk. blød kokosolie
• 5 spsk. kakaopulver
• 1 stor tsk. bagepulver
Pynt med:
• 120 g smeltet mørk chokolade (gerne 70-80 %)
• Friske bær efter eget valg
• Et lille drys spiseligt guldglimmer, kan undlades