fbpx
Sikker betaling
Grønne juicer
Tilbud op til 32%

Restart Juice – Juice Box Abonnement (ugentlig levering)

Fra: 1.499 DKK / Måned

SPAR 15%1.755 DKK1.499 DKK SPAR 32%2.992 DKK2.049 DKK SPAR 21%4.230 DKK3.349 DKK
Clear
Payment icons

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,

Beskrivelse

Få dine juicer leveret direkte til din dør HVER UGE

Prisen er inkl. fragt (115 kr. pr. gang), som består af 4-5 leveringer i en måned.

Nu kan du endelig få vores lækre Restart Juicer som abonnement, og du kan FRIT vælge blandt alle vores farverige nyheder!

Vi har sammensat vores abonnement således, at du KUN behøver at ligge ordre 1 gang, hvilket gør det nemt og komfortabel for dig. Du modtager derfor hver uge 1 juice box fremadrettet. Din betaling foregår automatisk ligesom din bestilling og du kan opsige dit abonnement med løbende måned. Dvs. at hvis du opsiger dit abonnement fx. d. 15 i måneden, får du leveret resten af måneden og vi undlader at trække penge på dit kort d. 1 i næste måned. Skulle du have lyst til at ændre i dit abonnement, så du kan bestille flere juicer eller andre juicer, går du blot ind på din konto og ændrer dine oplysninger.

Se juicerne her

Ginger Ninja
Indeholder vand, citron, agavesirup, hindbær, ingefær, og chiafrø.
Savner du en forfriskende lemonade, som både er sød, men som også er fyldt med “fire” fra den smagfulde ingefær, så er denne lige sagen.

Blue Heaven
Indeholder mandeldrik, vand, kokosvand, agavesirup, chiafrø, vanilje og blå spirulina.
Kært barn har mange navne, derfor har denne søde sag fået det fine navn “Bamseline”, hvorfor mon 🙂
Smagen er fantastisk, den er dejlig sød, cremet og mættende og har desuden en lækker gennemtrængende smag af vanilje.

Mocca Maestro
Indeholder mandeldrik, vand, instant kaffe, kokosvand, agavesirup, havsalt og vanilje.
Elsker du kaffe? Så er den her kombi unik og som skabt til dig. En læskende kold “kaffelatte” agtig smag, men den smager ganske simpelt bare af mere! Mocca Maestro er sød, cremet og har en mild kaffesmag. Pga. det høje indhold af mandler, giver den dig en dejlig sødme, perfekt til sukkergrisen.

Funky Fuel
Indeholder gulerod, æble, citron, ingefær, gurkemeje og æblecidereddike.
I Paris er det hyppigt brugt at mikse forskellige juicer med æblecidereddike. Smagen er yderst interessant og lækker, en helt perfekt kombo hvis du spørger os i Restart Juice.
Har du svært ved at nå dit daglige behov af frugt og grønt, er Funky Fuel måske vejen frem. I denne juice får du nemlig over 600 g frugt og grønt og et grønt indhold på over 62%.

Guns N Greens
Indeholder æble, agurk, spinat, ananas, citron, broccoli og blå spirulina.
Her får du en lækker forfriskende grøn juice, som er let og sød i smagen.
Har du svært ved at nå dit daglige behov af frugt og grønt, er denne grønne sag måske vejen frem. I denne juice får du nemlig over 600 g frugt og grønt.

Beet It Up
Indeholder æble, rødbede, gulerod, citron, ingefær og lime.
Den pangfarve røde juice har en lækker sød og cremet smag og besidder under ingen omstændigheder den jordagtige smag. Er du til en sød juice med lidt tjubang i, skal du helt sikkert prøve Beet It Up!
Har du svært ved at nå dit daglige behov af frugt og grønt, er denne sag måske vejen frem. I denne juice får du nemlig over 600 g frugt og grønt og et grønt indhold på over 55%.

Take Care
Indeholder vand, æble, agavesirup, citron, passionsfrugt, hindbær, ingefær og pink pitaya.
Jeg startede med at være en “sammen hver for sig juice”, -jeg er en sød tropisk fornøjelse der bringer, smilebåndet frem selv i en svær tid.

TOP