Glemt detaljer?

Sale!

Juice box abonnement

Fra: 1.480 DKK / Måned

Clear

Afhentning: Mandag mellem 16-17 på Gejlhavegård 15, 6000 Kolding

Levering: Tirsdag

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,

Beskrivelse

Få dine juicer leveret direkte til din dør HVER UGE

Prisen er inkl. fragt (99 kr. pr. gang), som består af 4-5 leveringer i en måned.

Nu kan du endelig få vores lækre Restart Juicer som abonnement, og du kan FRIT vælge blandt alle vores farverige nyheder!

Vi har sammensat vores abonnement således, at du KUN behøver at ligge ordre 1 gang, hvilket gør det nemt og komfortabel for dig. Du modtager derfor hver uge 1 juice box fremadrettet. Din betaling foregår automatisk ligesom din bestilling og du kan opsige dit abonnement med løbende måned. Dvs. at hvis du opsiger dit abonnement fx. d. 15 i måneden, får du leveret resten af måneden og vi undlader at trække penge på dit kort d. 1 i næste måned. Skulle du have lyst til at ændre i dit abonnement, så du kan bestille flere juicer eller andre juicer, går du blot ind på din konto og ændrer dine oplysninger.

Se juicerne her

Ginger Ninja
Indeholder vand, citron, ingefær, hindbær, agavesirup og chiafrø.
Savner du en forfriskende lemonade, som både er sød, men som også er fyldt med “fire” fra den smagfulde ingefær, så er denne lige sagen.

Blue Heaven
Indeholder kokosvand, vand, cashewnødder, agavesirup, chiafrø, vanilje, vanilje og blå spirulina.
Kært barn har mange navne, derfor har denne søde sag fået det fine navn “Bamseline”, hvorfor mon 🙂
Smagen er fantastisk, den er dejlig sød, cremet og mættende og har desuden en lækker gennemtrængende smag af vanilje.

Mocca Maestro
Indeholder instant kaffe, kokosvand, mandler, agavesirup, vanilje og havsalt.
Elsker du kaffe? Så er den her kombi unik og som skabt til dig. En læskende kold “kaffelatte” agtig smag, men den smager ganske simpelt bare af mere! Mocca Maestro er sød, cremet og har en mild kaffesmag. Pga. det høje indhold af mandler, giver den dig en dejlig sødme, perfekt til sukkergrisen.

Funky Fuel
Indeholder gulerod, æble, citron, ingefær, gurkemeje og æblecidereddike.
I Paris er det hyppigt brugt at mikse forskellige juicer med æblecidereddike. Smagen er yderst interessant og lækker, en helt perfekt kombo hvis du spørger os i Restart Juice.
Har du svært ved at nå dit daglige behov af frugt og grønt, er Funky Fuel måske vejen frem. I den halve liter juice får du nemlig over 800 g frugt og grønt og et grønt indhold på over 80%.

Guns & Greens
Indeholder agurk, æble, ananas, citron, spinat, broccoli og blå spirulina.
Her får du en lækker forfriskende grøn juice, som er let og sød i smagen.
Har du svært ved at nå dit daglige behov af frugt og grønt, er denne grønne sag måske vejen frem. I den halve liter juice får du nemlig over 800 g frugt og grønt og et grønt indhold på over 70%.

Beet It Up
Indeholder gulerod, rødbede, æble, citron, ingefær og lime.
Den pangfarve røde juice har en lækker sød og cremet smag og besidder under ingen omstændigheder den jordagtige smag. Er du til en sød juice med lidt tjubang i, skal du helt sikkert prøve Beet It Up!
Har du svært ved at nå dit daglige behov af frugt og grønt, er denne sag måske vejen frem. I den halve liter juice får du nemlig over 800 g frugt og grønt og et grønt indhold på over 80%.

TOP