Sale! -32%

Restart Juice Kit – 3 dage – Glamorous november

SPAR 32%1.199 DKK1.775 DKK

Afhentning: Mandag mellem 16-17 på Gejlhavegård 15, 6000 Kolding

Levering: Tirsdag

Kategori:

Beskrivelse

I et 3 dages Restart Juice kit modtager du derfor:
· 12 flasker slowjuice á 500 ml. pr. stk.
· 3 raw kakao med mandel-kokosvand á 500 ml. pr. stk.
· 3 fermenteret shot á 60 ml. pr. stk.
· 1 økologisk citron

Lidt ekstra lækkerier der gør dit Restart Juice forløb komplet:
· Hair Brush – Eco Glam (Værdi 349,-)
· Ecooking Volume Shampoo 250ml (Værdi 169,-)
· Ecooking Volume Balsam 250ml (Værdi 169,-)
· Go Beauty Magasinet (Værdi 89,-)
· Pukka Cleanse Te
· Pukka Matcha Te
· PDF med en lækker 4 dages POWERFOOD plan, til dig der ønsker at fortsætte på den grønne bølge efter dit juice forløb

Udover de fantastiske slowjuicere, forkæler vi også ekstra meget i vores pakker. I november pakken får du derfor, alt hvad du skal bruge til dit hår samt et lækkert magasin fra Go Beauty. Go Beauty er Danmarks største magasin indenfor skønhed og de skriver om alt det skønne.

Den første giveaway er en fantastisk lækker hårbørste fra Fan Palms. Fan Palms lille luksuriøse børste- og nylonbørstehårbørste med en biologisk nedbrydelig krop lavet af majs vil tilføje bevidst stil til din hverdag såvel som glans og glathed til dit hår. Nylonbørsten er længere til forsigtigt at stimulere hovedbunden og fjerne hår, mens vildsvinebørsten hjælper med at distribuere talg. Det stimulerer blodgennemstrømningen til hårsækkene. De fleste finder ud af, at de kan reducere hyppigheden af ​​hårvask til hver tredje eller fjerde dag. Leveres i en smuk cylindrisk æske med detaljer i guldfolie.

Udover børsten, får du også lækre produkter med fra Ecooking. Ecookings nye Volume Shampoo er til dig, der ønsker at give dit hår mere fylde. Den går nemlig ind og fortykker hårstrået, og giver dit hår volumen og glans. Volume Shampoo indeholder niacinamid og peptider, der forøger hårets elasticitet og kollagenproduktion. På den måde styrker du din hårstruktur, hvilket giver dit hår en pænere fremtoning. Desuden er shampooen med farvekompleks samt UVA- og forureningsbeskyttelse, hvilket blandt andet beskytter dit hår og din hårfarve – både naturligt og farvet hår – mod sol, vand, luft og forurening. Volume Shampoo har en frisk duft af blomster, grønne blade og et tvist af citrus❤️

Ecookings nye Volume Balsam er til dig, der ønsker at give dit hår mere fylde. Den går nemlig ind og fortykker hårstrået, og giver dit hår volumen samtidig med, at den fugter, reparerer og plejer. Balsammen er med konditionerende effekt, hvilket vil sige, at den både styrker håret og gør det silkeblødt. Desuden indeholder balsammen farvekompleks samt UVA- og forureningsbeskyttelse, hvilket blandt andet beskytter dit hår og din hårfarve – både naturligt og farvet hår – mod sol, vand, luft og forurening.

Yderligere information

Vægt 10 kg
TOP