fbpx
TILBUD!

Restarter Kit – Efterårsbooster (VIP)

SPAR 47%999 DKK1.883 DKK

96 på lager


Afhentning: Mandag mellem kl 16-17 - Gejlhavegård 15, 6000 Kolding
Levering: Tirsdag mellem kl. 08-18

Varenummer (SKU): 40644-2 Kategori:

Beskrivelse

 

DET FÅR DU I VORES PAKKE:

3-dags juicekur (Værdi 999 kr.)
💚 12 flasker slowjuice á 330 ml. pr. stk.
💚 3 raw kakao med mandel-kokosvand á 330 ml. pr. stk.
💚 3 supper á 330 ml. pr. stk.
💚 3 ingefærshots á 60 ml. pr. stk.
🍋 1 økologisk citron fra Freshland

Lækre produkter der følger med i pakken (Værdi 886 kr.)

🎁 1 Lækker Boheme Plaid Grøn eller Pink (pakkes tilfældigt) 249,-
🎁 1 Ecooking Duft Lys 249,-
🎁 1 Te Pakke fra NatureSource 199,-
🎁 1 Frysetørret ananas snack fra Naturesource 20,-
🎁 1 Miqura Flower Håndmaske 49,-
🎁 1 Miqura Flower Face Sheet Maske 49,-
🎁 Nyt Go Beauty Magasin 69,-

Lidt ekstra lækkerier der gør dit Restart Juice forløb komplet:
🍹 2 varianter Clipper Te fra Naturesource
🍹 1 stk. genanvendelig sugerør i sølv fra Aya&Ida
🍹 PDF med en lækker 4 dages POWERFOOD plan, til dig der ønsker at fortsætte på den grønne bølge efter dit juice forløb

 

 

 

 

 

 

Ecooking Duftlys

Ecookings nye Duftlys er perfekt til at skabe en hyggelig stemning i hjemmet.

Duftlyset har en brændetid på 55 timer og er lavet af bæredygtig og ProTerra certificeret sojavoks og med økocertificeret bomuldsvæge. Lyset er desuden CO2-neutralt og fri for tilsætningsstoffer. Duftlys 01 har duft af orange, lavendel og rose. Leveres i fin æske, som kan genanvendes til bl.a. kuglepenholder på skrivebordet, eller til makeup pensler.

Pukka Te Selection Box

Forkæl dig selv eller en du holder af med denne smukt designede gaveæske indeholdende 45 økologiske tebreve fra Pukka. Nyd ni af Pukkas velkendte og velsmagende teer. Æsken pynter fint i hjemmet eller på kontoret og er 100% genanvendelig. Pukka arbejder for at skabe en grønnere, lykkeligere verden gennem den utrolige power, der er i økologiske urter. Dette afspejles ikke kun i teer og kosttilskud, men også i deres smukke emballage. Pukka har derfor lagt meget tid og kærlighed i denne smukke Selection Box. Æsken er fremstillet i England og er lavet af papir, der er genanvendt og FSC-certificeret – den er endda limet med særligt vegetabilsk lim. Æsken kan lægges i papiraffald eller i kompostaffald. Selv båndet på ydersiden er lavet af papir og er genanvendeligt. Selection Box er alt i alt designet til at afspejle al den skønhed udadtil, som teen indeni indeholder. Når du åbner Selection Box, vil du møde urter og planter fra hele verden, som tager dig med på en rejse i de mange nuancer af smage.

Miqura Flower Hand Mask

Disse Flower Hand Mask Gloves giver velplejede og bløde hænder på blot 15-20 minutter. Derudover forebygger og reducerer håndmasken ru og tørre hænder. Maske-handskerne er udviklet med en unik 2-lags-teknologi, der lader serummet arbejde og trænge dybt ind i huden. Serummet, der er fordelt i handskerne, indeholder effektive ingredienser såsom rosenekstrakt, mandelolie og andre nøje udvalgte blomster- og planteingredienser. Håndmasken er velegnet til alle hudtyper og kan bruges hver dag eller efter behov.

Miqura Flower Face Sheet Mask

Denne Flower Face Sheet Mask er en fugtgivende maske til ansigtet, hvor sheet’et er printet med et smukt blomstermønster. Serummet indeholder effektive ingredienser såsom kamilleblomst og rosenekstrakt samt andre nøje udvalgte blomster- og planteingredienser. Masken er velegnet til alle hudtyper og kan bruges hver dag eller efter behov.

Lækker Boheme Plaid

Denne model kaldet double sided er håndvævet på gammeldags manér. Den har forskellige toner i farverne på hver side af håndklædet, som også er blødere end de normale maskinvævede hammam håndklæder. Det skyldes at de maskinvævede simpelthen er tættere vævet, og også føltes lidt mere hårde. Disse håndvævede kræver en anelse mere pleje efter vask, de kan som strik godt trække sig sammen og blive mindre, så efter en mild vask strækker man håndklædet de steder det er trukket sammen, og efter tørring så kan man stryge hvis man igen vil have håndklædet stort.

Ananas Snackpose fra Naturesource

Økologisk frysetørret Ananas snackpose 12 g. Frugtsnack lavet af himmelsk ananas i en praktisk pose. Lækker at spise på farten, som drys på is, til desserter eller som en farverig prikken over i’et i dine mock – og cocktails.

Nyt Go Beauty Magasin

Udkommet d. 30/9-2021. Det nye og allerskønneste efterårsnummer af GO Beauty magasinet med Jeanette Ottesen på forsiden. Læs med i de skønneste historier og bliv klogere på skønhed og få massere af andet spændende og fantastisk læsning.

Yderligere information

Vægt 10 kg
TOP